Home > Projecten > Herbestemmingen

Herbestemmingen

Vertrouwd | Creatief | Technisch bekwaam

Wij geloven dat elke ruimte bijzonder ingevuld kan worden. Ook ruimtes die van oorsprong al bijzonder zijn, zoals kerken, oude bedrijfspanden en fabriekshallen. Samen gaan we op zoek naar een optimale mogelijkheden voor de nieuwe invulling. Karakter en beleving zijn ook hier zeker van belang. En met onze kennis, creativiteit en betrokkenheid creëren we nieuwe ruimtes.

Een compleet passend ontwerp. Met oog voor details en kansen. Een ontwerp wat intuïtief goed voelt en past als een warme jas; op maat gesneden! Waarbij we met slimme oplossingen de ziel van een gebouw ook na de benodigde restauraties volop behouden. Daarbij stoppen wij niet bij de vormgeving van de buitenkant. Ook het interieur én het technische ontwerp van installaties, akoestiek, licht en lucht wordt meegenomen.

Herbestemming Fatimakerk Eindhoven

Eindhoven

Herbestemming Fatimakerk tot appartementen en woningen, Eindhoven

In Eindhoven wordt een deel van de in de jaren 50 gestichte Fatimakerk aan het Servaasplein herbestemd tot achttien appartementen en één woning.

CHV Noordkade Veghel

Veghel

Transformatie bedrijfsruimten CHV tot cultuurcluster Noordkade, Veghel

Aan de noordelijke kade van de haven in Veghel liggen de voormalige fabriekshallen van de CHV/NCB. Dit vormt een ideaal decor voor een transformatie.

Horst

Transformatie ’t Gasthoes, Horst

Het nieuwe Gasthoes: een ontmoetingsplaats die barst van activiteiten en initiatieven!

Herbestemming kerk tot woningen, Boskant

Herbestemming kerk tot woningen in Boskant.

Andere projecten uit herbestemmingen