Home > Projecten > Onderwijs en cultuur

Onderwijs en cultuur

Vertrouwd | Creatief | Technisch bekwaam 

Wij ontwerpen gebouwen door karakter en beleving toe te voegen. Daarvoor achterhalen we eerst samen de daadwerkelijke wens. Binnen onderwijs en culturele instelling is vaak sprake van veel partijen en diverse belangen. We hebben veel ervaring en weten onze weg goed te vinden om de gemene deler in ieders belangen te vinden.

Synergie in een gebouw en samenwerken in plaats van de ruggen tegen elkaar. Op naar een multifunctionele invulling van de gebouwen! We komen met creatieve oplossingen die op een integrale manier zijn doordacht en afgestemd. Een duurzaam ontwerp wat intuïtief goed voelt!

Een gebouw, ontworpen door LA | Architecten Ingenieurs, voelt als een warme jas; op maat gesneden en perfect passend. Daarbij stoppen wij niet bij de vormgeving van de buitenkant. Ook het interieur én het technische ontwerp van installaties, akoestiek, licht en lucht wordt meegenomen.

Theater aan de Noordkade

Veghel

Nieuwbouw Theater aan de Noordkade, Veghel

Nieuwbouw Theater aan de Noordkade

Herbestemming religieus erfgoed, Eerde

Herbestemming van kerk én nieuwbouw van een school, kinderopvang en appartementen.

Nieuwbouw basisschool De Troubadour, Eindhoven

De opgave omvat een nieuwbouwplan voor basisschool ‘De Troubadour’ en een gymzaal op het terrein van de huidige basisschool en gymzaal in het Genderpark in Eind

Horst

Transformatie ’t Gasthoes, Horst

Het nieuwe Gasthoes: een ontmoetingsplaats die barst van activiteiten en initiatieven!

Andere projecten uit onderwijs en cultuur