Home > Over ons

Versterkende en karakteristieke architectuur

Vertrouwd | Creatief | Technisch bekwaam

Een gebouw is een object in een ruimte. Waar mensen elkaar ontmoeten, kunnen werken en wonen. Een object wordt pas een gebouw als er een menselijke factor aan toegevoegd wordt. Dus door het karakter en beleving te geven.

Het moet intuïtief goed voelen, als een warme jas. Op maat gesneden en perfect passend. Daarbij stoppen wij niet bij de vormgeving van de buitenkant. Ook het interieur en het totale technische ontwerp (installaties, akoestiek, licht en lucht) worden meegenomen.

Wij werken mét mensen en vóór mensen. We geven identiteit en karakter aan een plek en we inspireren elkaar en jou om tot de beste oplossing te komen.

Zo maken wij van niets, iets heel bijzonders!

Onze aanpak

LA | Architecten Ingenieurs kan alle fasen van het ontwerpproces verzorgen. Van het initiatief en het ontwerp tot aan de oplevering en de nazorg.

We werken compleet; vanaf het eerste moment worden constructies, installaties, duurzaamheid én akoestiek meegenomen. Kwaliteit, tijd en budget worden daarbij krachtig bewaakt. We luisteren goed en denken actief mee. Zo komen we tot een optimaal antwoord op jouw vraag.

Ervaren specialisten binnen één architectenbureau
We hebben al ruim 30 jaar ervaring in de utiliteit- en woningbouw. De sterke bouwkundige ondergrond en voortdurende scholing van onze medewerkers zorgen ervoor dat we een volledige gesprekspartner voor onze opdrachtgevers zijn. En blijven. Daarnaast beschikken we over een intern bouwbureau voor kennisontwikkeling. Op verschillende gebieden zoals duurzaamheid en (brand-)veiligheid hebben wij specialisten in ons team.

Team

Onze medewerkers zijn de kracht van het bedrijf.

Het team van LA | Architecten Ingenieurs bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde mensen. Stuk voor stuk zijn ze sterk in hun eigen specialisme. Maak kennis met ons team en benader ons via de verschillende contactmogelijkheden.

Anne-Marie Pors
Architect / directeur

Hans van den Tillaart
Architect BNA / directeur

Antoinette ten Böhmer-van Dijck
Bureaumanager

Daphne Smits
Junior officemanager

Sanne van de Berg
Architect

Menno Top
Architect

Lieke Greve
Architect

Jasper van den Bogaard
Architect

Anthony Litjes
Architect

Toon Verbakel
Bouwkundig projectleider / bestekschrijver

Gert-Jan van den Tillaart
Bouwkundig projectleider / bestekschrijver

Mike van den Biggelaar
Bouwkundig projectleider / bestekschrijver / brandspecialist

Judith van den Broek
Bouwtechnisch ingenieur / bouwbesluit specialist

Edwin van den Tillaart
Bouwtechnisch ingenieur / BIM-modelleur

Henrie van der Locht
Bouwtechnisch ingenieur / BIM-modelleur

Paul Raaijmakers
Bouwtechnisch ingenieur / BIM-modelleur

Meike Keetels
Bouwtechnisch ingenieur / BIM-modelleur

René Bronstijn
BIM-specialist / visualisator / systeembeheerder

Isabel Mutsaars
Architect in opleiding

Teun van Rooij
Ingenieur in opleiding

Vacatures

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures.

Open sollicitatie
Naast reacties op eventuele openstaande vacatures staan wij altijd open voor sollicitaties van talentvolle, enthousiaste mensen. Graag ontvangen we deze schriftelijk, per post of e-mail, gericht aan Antoinette ten Böhmer en voorzien van je cv.

Stageplaatsen
Ook hebben wij tijdens het jaar een beperkt aantal stageplaatsen voor studenten van de opleidingen HBO Bouwkunde of TU/AvB. Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken van LA | Architecten Ingenieurs en samen met ons werken aan versterkende en karakteristieke architectuur, voor mens en omgeving? Wacht dan niet! Stuur ons je motivatiebrief, cv en eventueel portfolio.

LA | Architecten Ingenieurs
t.a.v. Antoinette ten Böhmer
Hoogstraat 15
5462 CW Veghel
[email protected]