Home > Projecten > Bedrijfshuisvesting > Vanderlande Gebouw 60

Vanderlande Gebouw 60

Vanderlande bouwt verder aan haar campus. Vanwege de sterke groei die Vanderlande doormaakt, is er behoefte aan meer werkplekken op de campus in Veghel.

Opdracht

Ontwerp en integrale engineering nieuwbouw kantoor 18.000 m², parkeergarage, interieur en landschapsinrichting

Opdrachtgever

Vanderlande

Locatie

Veghel, Nederland

Partners

Ingenieursbureau Nelissen
Ingenieursbureau Verhoeven & Leenders

Vanderlande Gebouw 60

Vanderlande bouwt verder aan haar campus. Vanwege de sterke groei die Vanderlande doormaakt, was er behoefte aan meer werkplekken op de campus in Veghel. Na een architectenselectie zijn wij, samen met ontwerppartners Nelissen Ingenieursbureau en constructiebureau Verhoeven & Leenders, geselecteerd om deze nieuwbouw te ontwerpen. Na het hoofdkantoor, de parkeergarage en de Academy, is dit het vierde grote project dat wij op de campus van Vanderlande hebben gerealiseerd.

Gebouw 60

‘Gebouw 60’, zoals dit kantoor genoemd wordt, is qua architectuur een duidelijk herkenbaar onderdeel geworden van de campus. Naast werkplekken huisvest het ook een tweede campusrestaurant, een gym en een parkeergarage. Doordat het maaiveld wordt opgetild kan er uit het zicht en droog geparkeerd worden, terwijl vanuit het gebouw op een groene verblijfstuin wordt uitgekeken (natuurinclusief bouwen).

BREEAM-certificering

Waar het hoofdkantoor al zeer duurzaam scoort met een ‘BREEAM Excellent’-label, leggen we nu de lat nóg hoger. Gebouw 60 gaat voor het hoogst haalbare resultaat, namelijk ‘BREEAM Outstanding’.

Op YouTube

Voor Reynaers Projectprijs 2022 is een filmpje gemaakt van het ontwerp. Check het filmpje hier!

Samen sparren?

Graag! Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Dit project delen kan via

Of kopieer onderstaande link en plak hem waar je maar wilt: