Home > Projecten > Woningbouw projectmatig > Nieuwbouw appartementen Aan de Markt, Veghel

Nieuwbouw appartementen Aan de Markt, Veghel

Nieuw appartementencomplex Aan de Markt Veghel.

Opdracht

Volledige opdracht

Opdrachtgever

BL Huisvesting

Locatie

Veghel, Nederland

Start project

Januari, 2019

Oplevering

December, 2020

Nieuwbouw appartementen Aan de Markt, Veghel

In het hart van Veghel is op de plaats van het voormalige postkantoor (hoek Markt – Frisselsteinstraat) het nieuwe appartementencomplex Aan de Markt Veghel gerealiseerd. Deze markante plek is daarmee voorzien van een nieuwe invulling met dorpse architectuur aan de marktzijde en moderne uitstraling aan de zijde van rivier de Aa. Het gebouw is voorzien van een pandsgewijze parcellering die naadloos aansluit op de Markt en zijn omgeving. Tevens is besloten dat de begane grond voor commerciële doeleinden of voor bewoning aangeboden mag worden.

Indelingen

In het vier bouwlagen tellende appartementengebouw worden zowel verkoopappartementen als penthouses gerealiseerd. De oppervlaktes variëren in grootte van ongeveer 50m2 tot 215m2. De appartementen op de verdiepingen zijn allen bereikbaar middels het trappenhuis en/of lift. Alle appartementen beschikken over een eigen buitenruimte in de vorm van een balkon of loggia. De penthouses op de derde verdieping hebben ook een ruim dakterras dat vanuit ieders eigen penthouse met een vaste trap bereikbaar is. Het appartementengebouw is daarnaast voorzien van een inpandige stallingsruimte met parkeerplaatsen voor de appartementen en penthouses.

Passende materialisatie

De gekozen materialen passen uitstekend bij het onlangs vernieuwde marktplein. Zo zijn de gevels aan de zijde van de Markt en Frisselsteinstraat uitgevoerd in verschillende kleuren gevelmetselwerk. Gedeeltes van deze gevels zijn bekleed met natuursteen en de linkerzijgevel en achtergevel zijn voorzien van hoogwaardige gevelbekleding. Tevens is het gehele complex voorzien van hardhouten gevelkozijnen.

Samen sparren?

Graag! Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Dit project delen kan via

Of kopieer onderstaande link en plak hem waar je maar wilt: