Home > Projecten > Retail en horeca > Voetbalkantine RKSV Rhode

Voetbalkantine RKSV Rhode

Voetbalkantine RKSV Rhode

Opdracht

Ontwerp

Opdrachtgever

Bouwbedrijf van Stiphout

Locatie

Sint-Oedenrode, Nederland

Partners

Adviesbureau Bekendam
Bullseye interieurarchitecten
Landschapsontwerp Burobol
Vrijwilligers Rhode

Voetbalkantine RKSV Rhode

Ontwerp nieuwe voetbalkantine Rhode.

De voetbalkantine van RKSV Rhode; een plek om te supporten, te feesten, een spelletje te spelen of om op de frisse zondagochtend een koffietje met worstenbrood te halen. Precies dit is ons ankerpunt voor het ontwerp van de nieuwe Rhode kantine: het behoud van de gezellige, veilige sfeer, met een toegevoegde waarde hierop.

Een versterkte fysieke- en visuele connectie met de velden: doormiddel van het verhogen van de kantine op een plateau en te werken met glazen schuifpuien met verstelbare lamellen. De creatie van een huiselijke sfeer in de kantine: door het gebruik van een donkere houten schil die het lichte houten interieur omarmt als warme kern.  De warme roodtinten van Rhode zijn de finish-in-touch van de kantine. Tevens is het oude vertrouwde ronde barsysteem behouden, maar dan met een moderne twist.

Rhode

De integratie in het Dommeldal: door middel van te werken met natuurlijke tinten en materialen. In samenwerking met de leden van Rhode zijn wij tot het ontwerp gekomen van de nieuwe kantine, met het oude vertrouwde karakter, maar nieuwe functionaliteiten & design die het kopje koffie, voetbal kijken of een Supersunday nog aangenamer zullen maken!

Samen sparren?

Graag! Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Dit project delen kan via

Of kopieer onderstaande link en plak hem waar je maar wilt: