Home > Projecten > Retail en horeca > Uitbreiding De Pannekoekenbakker, Zeeland

Uitbreiding De Pannekoekenbakker, Zeeland

Restaurant De Pannekoekenbakker in Zeeland is vernieuwd en vergroot.

Opdrachtgever

De Pannekoekenbakker Zeeland

Locatie

Zeeland, Nederland

Partners

Adviesbureau Bekendam
Heijmans Timmerwerken

Uitbreiding De Pannekoekenbakker, Zeeland

Restaurant De Pannekoekenbakker in Zeeland is vernieuwd en vergroot. Aan de achterzijde van de oorspronkelijke boerderij is de bestaande aangebouwde bebouwing gesloopt en het terras verplaatst. Daardoor ontstond er ruimte en de mogelijkheid voor de aanbouw van een nieuwe vleugel, genaamd ‘t Jachthuis.

De Pannekoekenbakker

De nieuwbouw van ‘t Jachthuis is geïnspireerd op de directe omgeving en het nabij gelegen natuurgebied De Maashorst. Het gehele pannenkoekenhuis oefent nu een nog grotere aantrekkingskracht uit op gezinnen met kinderen. Door de nieuwbouw kan De Pannekoekenbakker nu ongeveer 275 gasten gelijktijdig ontvangen. En dat nog steeds wel in een knusse en gezellige sfeer.

Materiaalgebruik

De nieuwbouw kenmerkt zich door de natuurlijke materialen en kleuren waarbij de buitengevel is voorzien van houten potdekseldelen en het dak is voorzien van geïsoleerde golfplaten.
Voor de binnenzijde is gekozen voor een open structuur welke gecreëerd is middels het gebruik van douglas spanten met stalen trekstangen. De onderzijde van het geïsoleerde dak is afgewerkt met douglas messing en groef delen.

Samen sparren?

Graag! Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Dit project delen kan via

Of kopieer onderstaande link en plak hem waar je maar wilt: