vacature technisch ontwerper BIM-modelleur - sept.2020

Vacature technisch ontwerper/BIM-modelleur

Wij zijn een dynamisch en informeel architectenbureau met een brede orderportefeuille in Meierijstad maar ook ver daarbuiten. Wij zijn werkzaam in bijna alle sectoren waarbij het gaat om zowel nieuwbouw, als renovatieprojecten.

Wij groeien. Onze ontwerpen worden op steeds meer plaatsen gerealiseerd en ondertussen benaderen opdrachtgevers ons met nieuwe vraagstukken. Daarom zijn wij op zoek naar een technisch ontwerper/BIM-modelleur die ons team komt versterken.

Jouw rol in ons team

Als BIM-modelleur werk je in een team met een architect en een projectleider aan zeer uitdagende projecten, en samen zorg je voor maximale tevredenheid bij de opdrachtgever.
Je neemt jouw bouwkundige kennis mee en bent verantwoordelijk voor de technische uitwerking van de projecten. De programma’s AutoCAD en Revit hebben voor jou geen geheimen en je bent altijd op zoek naar innovatie en de nieuwste ontwikkeling.

Jouw werkomgeving

Ons bureau bestaat uit een 20-tal medewerkers. Er heerst een gezellige, informele sfeer waar enthousiast en gemotiveerd wordt samengewerkt.

Teken bij ons!

Ben jij die top modelleur die ons team wil komen versterken? Heb jij affiniteit met de bouwsector en architectuur? En ben je enthousiast, leergierig, accuraat en bovenal collegiaal? Dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek!

Stuur jouw motivatie en je cv naar [email protected] t.a.v. mevrouw A. ten Böhmer, dan nemen wij contact met je op voor het plannen van een kennismakingsgesprek!

NB acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Share