Modelleur

Wij groeien! Daarom zijn wij op zoek naar een modelleur die ons team komt versterken.

Jouw rol en je werkzaamheden
Als modelleur werk je in een team met architect en projectleider aan zeer uitdagende projecten. Samen zorg je voor maximale tevredenheid bij de opdrachtgever. Je neemt jouw bouwkundige kennis mee en bent verantwoordelijk voor de technische uitwerking van de projecten. Het programma Revit is jou goed bekend en je bent altijd op zoek naar innovatie en de nieuwste ontwikkelingen. Daarbij ben je enthousiast, leergierig, accuraat en bovenal collegiaal. 

Vind jij het daarnaast gaaf om jouw technisch sterk uitgewerkte ontwerpen om te zetten in aansprekende visualisaties? Helemaal top, dan heb je een pré.

Wie zijn wij?
Een dynamisch en informeel architectenbureau met een brede orderportefeuille. We zijn werkzaam in bijna alle sectoren waarbij het gaat om zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. We ontwerpen natuurlijk voor de traditionele bouw. Maar daarnaast zijn we voorloper in ontwerpen voor innovatieve bouwmethodes. En dat doen we vanuit een inspirerende, nieuwe kantoorlocatie aan de Hoogstraat in Veghel. 

Interesse? Teken bij ons!
Ben jij die top-modelleur die ons team komt versterken? Wil je graag werken in een nieuw kantoor met een inspirerende, innovatieve en open werksfeer én leuke collega’s? Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur je motivatie en cv naar [email protected], t.a.v. Antoinette ten Böhmer.