Vacature marketingcommunicatiemedewerker jan.2022

Vacature creatieve marketingcommunicatiemedewerker
(24u p/w)

Wij zijn op zoek naar een creatieve marketingcommunicatiemedewerker, die met enthousiasme en vakkennis een positieve bijdrage kan leveren aan de positionering van ons bureau. Je bent kritisch, nauwkeurig en werkt graag zelfstandig én in teamverband. Je bruist van de ideeën en weet LA | Architecten Ingenieurs als merk naar een hoger niveau te tillen.

Op het gebied van marketing & communicatie ben jij het aanspreekpunt. Je bent een sterke sparringpartner en staat in nauw contact met je collega’s. Luisteren en doorvragen kun je als geen ander en je weet anderen te prikkelen en inspireren.

Je ziet kansen en verbetermogelijkheden en gaat hier direct mee aan de slag. Je bent pro-actief, ondernemend en je schakelt gemakkelijk tussen werkzaamheden en pakt zaken gestructureerd aan.

Met jouw kennis en ervaring lever je een belangrijke bijdrage aan de on- en offline uitingen van ons bureau. Je schrijft impactvolle verhalen voor presentaties, projectteksten en stories op onze website en socialmediakanalen. Je adviseert over en ondersteunt bij (de vormgeving van) projectpresentaties en aanbestedingsdocumenten, publicatiematerialen en andere communicatieve uitingen. Je hebt ervaring met Adobe ontwerpprogramma’s zoals InDesign en Photoshop en een uitgesproken interesse voor architectuur.

Interesse

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je graag werken in een professionele werkomgeving op onze mooie nieuwe kantoorlocatie, met een dynamische en open werksfeer en leuke collega’s? Heb je bovendien een afgeronde opleiding in de richting van marketing en/of communicatie en relevante werkervaring? Dan komen wij graag met jou in contact!

Uiteraard ontvang je van ons een passend salaris conform cao, inclusief secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heel graag ontvangen wij jouw cv en motivatie via [email protected], t.a.v. Antoinette ten Böhmer.

NB acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Share