Uitbreiding gemeenschapshuis De Stuik Vorstenbosch gestart

Met het onthullen van het bouwdoek is op 25 oktober het startsein gegeven voor het uitbreiden van De Stuik. Het verouderde, bestaande gemeenschapshuis in Vorstenbosch wordt uitgebreid tot een multifunctionele accommodatie (mfa). Een lang gekoesterde wens uit het dorp gaat daarmee in vervulling.

Na een intensieve voorbereiding in bouwteamverband, wordt er een nieuwe gymzaal, een tussenzaal en nevenruimten opgericht. Het zegt veel over het dorp dat het bouwteam bestaat uit lokale ondernemers.
Naar verwachting wordt voor de kerstdagen al het hoogste punt bereikt van deze mfa. Voor de zomervakantie van 2019 zou het gebouw opgeleverd kunnen worden.

Hierna zal de bestaande gymzaal op het achterterrein gesloopt worden en kan er gestart worden met het oprichten van zeven CPO-woningen op die plek. Daarvoor hebben we ondertussen ook een mooi ontwerp gemaakt en zijn de voorbereidingen gestart. Het worden vier patiowoningen en een rijtje van drie. Ook in de CPO-woningen komen tot nu toe veelal dorpsgenoten. Het totale project De stuik is daarmee echt ‘voor en door Vorstenbosschenaren’.

Graag vertellen we u meer over mfa De Stuik en de CPO-woningen. Of over mfa’s en CPO’s in het algemeen. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met LA | Architecten Ingenieurs via 0413-366711 of stuur een e-mail naar de projectarchitect van De Stuik: Hans van den Tillaart.

>>> Nieuwbouw mfa De Stuik, Vorstenbosch

Share