Renovatie woonwinkel Piet Klerkx, Amersfoort

In opdracht van DMG is de gevel van woonwinkel Piet Klerkx in Amersfoort gerenoveerd. De bestaande gevel was gedateerd en men wilde de winkel weer een frisse, eigentijdse uitstraling geven. De ‘Piet Klerkx-uitstraling’ is hierbij als basis gebruikt, zodat de herkenbaarheid van de winkels groot is. Er is gekozen voor donkerbruine sandwichpanelen als basis en de accenten zijn met witte panelen uitgevoerd. Hierin bevinden zich de hoofdentrees. Om een geleding in de gevel aan te brengen zijn er zones voorzien van een goudkleurig strekmetaal. Alle elementen die ook toegepast zijn bij de renovatie van meubelboulevard Piet Klerkx in Waalwijk.

Ingetogen eenheid

De uitdaging bij dit project was het stileren van de bestaande gevel, veel gedateerde onderdelen vertroebelde het beeld. De daklichten zijn verwijderd en de reclame-uitingen zijn geïntegreerd in de gevel, zodat er een eenheid ontstaat is. Uiteindelijk is het een winkel geworden die straalt door ingetogenheid.

Meer informatie over de renovatie van meubelboulevard Piet Klerkx in Waalwijk vindt u via onderstaande link.

>>> Renovatie meubelboulevard Piet Klerkx, Waalwijk

Opdracht
Opdrachtgever
Start project
Oplevering
Partners

Restyling woonwinkel Piet Klerkx Amersfoort
DMG – De Mandemakers Groep
2019
2020
vb&t projectmanagement
Damu Systeembouw