Nieuwbouw woningen en commerciële ruimten Posterije, Oss

Wonen in de Posterije is prettig wonen. Door de ruime woningen, met keuze uit appartement of stadswoning. Door de bijzondere architectuur: modern maar toch warm door de rode, bonte bakstenen. Maar ook door de prachtige centrale locatie aan de rand van het centrum van Oss.

Centrumlocatie

“Er is heel goed gekeken naar de bestaande centrumomgeving. Het gehele project sluit daar dan ook op aan. De Posterije krijgt een stedelijk karakter maar door het speelse gevelbeeld, de verspringende balkons en de rode baksteen blijft het geheel charmant”. Ook de mensen uit de directe omgeving onderschrijven dit, in de periode dat we de plannen aan gemeente en bewoners bekendmaakten, waren de reacties direct positief. Er is geen enkel bezwaar op binnengekomen. Erg uniek in een dergelijk dicht bewoond gebied!

Centrale ligging

Het project De Posterije ligt op een locatie die van oudsher al deel uitmaakt van het Osse centrum vandaar ook dat het een plek is die veel mensen zal aanspreken.

De Posterije bestaat uit 75 woningen. Van sociale huurappartementen tot riante stadswoningen. De koop- en huurappartementen bevinden zich in twee afzonderlijke complexen met ieder een eigen entree.

De zes stadswoningen komen aan de achterzijde van de Maasvallei. “Met De Posterije bouwen we dus voor een diversiteit aan mensen. De appartementen van rond de 200.000 euro zijn geschikt voor starters, stelletjes en senioren. Maar ook voor gezinnen of ondernemende stellen biedt het project kansen. De huizen in de prijsklasse van rond de 220.000 euro zijn ruim, en op de begane grond is kleine bedrijvigheid zoals een adviesbureau aan huis toegestaan”, legt Meijs uit.

Opdracht
Opdrachtgever
Start project
Oplevering
Partners

Nieuwbouw 75 woningen + commerciële ruimten
Brabant Wonen
2004
2011
Hendriks Bouw, Oss