Nieuwbouw Vanderlande Academy, Veghel

Vanderlande bouwt verder aan haar campus in Veghel. In 2014, voorafgaand aan het ontwerp voor het hoofdkantoor, hebben we met Vanderlande en Phidias ook een visie op de campus als geheel ontwikkeld. Een nieuwe hoofdtoegang tot de campus is daar onderdeel van. De nieuwbouw van de Vanderlande Academy markeert deze campusentree. Daarvoor zit onderin dit gebouw onder andere een portiersloge.

Het nieuwe gebouw omvat verder zowel werkplekken als een divers scala aan instructieruimten. Hier zullen zowel medewerkers van Vanderlande, als externen die met Vanderlande producten te maken krijgen, cursussen en trainingen krijgen. Onderin het gebouw zal het voornamelijk gaan om praktijktrainingen op installaties, zoals deze wereldwijd worden toegepast. Hoger in het vier bouwlagen tellende gebouw ligt de focus op de theorie en worden onder andere user manuals ontwikkeld.

Bouwteam Vanderlande Academy

Door een goed samenwerkend bouwteam, onder leiding van bouwmanagementbureau Altavilla, is het ontwerp tot stand gekomen. Afgestemd op diens functie, passend binnen het gestelde budget en een relatie vormend met het nieuwe hoofdkantoor. Samen met Van der Horst Aannemers is gewerkt aan de uitvoeringsstukken, om zo tijdens de bouw van de Vanderlande Academy alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Benieuwd naar wat onze ervaringen in een bouwteam en onze integrale aanpak van plannen als Vanderlande aan voordelen voor uw plannen kunnen betekenen? Bekijk hier de ervaringen van de CFO van Vanderlande, Herman Molenaar of neem vrijblijvend contact met ons op via 0413-366711 of [email protected].

Opdracht
Opdrachtgever
Start project
Oplevering
Partners

Ontwerp t/m bouwbegeleiding nieuwbouw Academy
Vanderlande
2015
2018
procesmanagement: Phidias
bouwmanagement: Altavilla
uitvoering: Van der Horst aannemers
constructeur: Verhoeven en Leenders
installatieadvies: Ltc&c