CPO-woningen De Hopman, Aarle-Rixtel

Op een voormalig scoutingterrein in Aarle-Rixtel plaatst Barli in totaal tien prefab CPO-woningen, horende bij het plan ‘De Hopman’.

Stichting Tiny Houses Laarbeek

De grond waar deze woningen geplaatst zijn, wordt door de stichting Tiny Houses Laarbeek gepacht van de gemeente Laarbeek. Hiervoor is een periode van 15 jaar overeengekomen. Daarna bestaat de mogelijkheid om nog eens met 10 jaar te verlengen. Lukt dat niet op de huidige locatie, dan wordt een andere oplossing gezocht binnen de gemeentegrenzen.

De stichting Tiny Houses Laarbeek is ontstaan vanuit de woningbehoefte binnen de gemeente Laarbeek. De stichting wil duurzaam en betaalbaar wonen mogelijk maken, om zo de woningmarkt voor starters toegankelijker te maken.

Variatie

Binnen het plan ‘De Hopman’ is gekozen voor tien kleinschalige, ‘groene’ prefab koopwoningen in drie varianten, waaronder ook een rolstoelvriendelijke, gelijkvloerse woning. Alle woningen voldoen aan de regels van de Regeling Bouwbesluit voor permanente bouw.

Neem voor meer informatie over de voordelen van prefab (tijdelijke) huisvesting contact op met ons via 0413 – 36 67 11 of [email protected]. Of kijk voor meer informatie op de website van Barli B.V.

>>> Barli Base

Opdracht
Opdrachtgever
Start project
Oplevering
Partners

Architectonisch en stedenbouwkundig ontwerp 10 tijdelijke prefab woningen
Stichting Tiny Houses Laarbeek
Begin 2018
Januari 2020
Barli B.V.