Onze aanpak

LA | Architecten Ingenieurs kan inhouse alle fasen van het ontwerpproces verzorgen. Van de initiatief- en programmafase, het functioneel, architectonisch en interieurontwerp tot en met het toezicht, de oplevering en de nazorg.

We werken integraal; vanaf het eerste moment worden constructies, installaties, duurzaamheid en akoestiek geïntegreerd in het totale ontwerpproces. Tijd, budget en kwaliteit worden daarbij krachtig bewaakt, risico’s vrijwel geëlimineerd en de uitvoering goed geregisseerd. Een duurzaam proces dat leidt tot duurzame oplossingen. We luisteren actief naar de klanten van ons architectenbureau. Zo kunnen we onze dienstverlening perfect afstemmen op de daadwerkelijke vraag van onze opdrachtgevers en gebruikers.

Ervaren specialisten binnen één architectenbureau
Binnen ons architectenbureau schuilt ruim 30 jaar ervaring in de utiliteit- en woningbouw. De gedegen bouwkundige ondergrond en voortdurende scholing van onze medewerkers zorgen ervoor dat we een volledige gesprekspartner voor onze opdrachtgevers zijn. Daarnaast beschikken we over een intern bouwbureau dat bouwt aan kennisontwikkeling binnen de eigen discipline en op alle raakvlakken. Op verschillende gebieden zoals duurzaamheid (Greenteam) en brandveiligheid hebben wij specialisten in ons team.

Ons verhaal

beeldmerk_ons-verhaal

Wij maken van niets, iets heel bijzonders.

Ons team

beeldmerk_ons-team

Maak kennis met ons team.