Vacature junior officemanager
(20 – 24 u p/w)

We groeien! En daarom zijn wij op zoek naar een creatieve junior officemanager met MBO denk- en werkniveau. Het gaat om een administratieve functie van 20 tot 24 uur per week, waarbij je onze huidige senior officemanager gaat ondersteunen.

Jouw rol
Je bent enthousiast en positief ingesteld. Daarnaast ben je kritisch, nauwkeurig en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.  Je toont graag initiatief en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je krijgt namelijk je eigen taken die je zelfstandig uitvoert. Maar daarbij werk je ook vaak samen. Met de senior officemanager en met je andere collega’s binnen LA.

Je werkzaamheden
Als officemanager beman je de balie, ontvang je klanten en beheer je de inkomende contacten zoals telefoon, mail en post. Je bent daarbij een energiek visitekaartje voor ons bedrijf.  Daarnaast zorg je voor een goed voorraadbeheer en ben je betrokken bij de planning.

Wie zijn wij?
Een dynamisch en informeel architectenbureau met een brede orderportefeuille in Meierijstad maar ook ver daarbuiten. Wij zijn werkzaam in bijna alle sectoren waarbij het gaat om zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Begin 2022 zijn we verhuisd naar een inspirerende, nieuwe kantoorlocatie aan de Hoogstraat in Veghel.

Interesse
Zie jij jezelf dit wel doen en pas je goed bij dit profiel? Wil je graag werken in een nieuw kantoor met een open werksfeer én leuke collega’s? Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur je motivatie en cv via [email protected], t.a.v. Antoinette ten Böhmer.

Share