Flexwoningen Barli NOS Journaal

“In negen maanden van zand tot klant.”

De krapte op de woningmarkt is een urgent en actueel thema. In het NOS journaal van 18 februari wordt ingezoomd op een van de oplossingen voor deze krapte: het bouwen van tijdelijke woningen.

Als voorbeeld wordt de plaatsing van 20 tijdelijke woningen van woningcorporatie Zayaz aan de Aartshertogenlaan in ’s-Hertogenbosch uitgelicht. Dit project, ontworpen en geëngineerd door ons (in opdracht van Barli BV), geldt als voorbeeld van een doortastende aanpak van een woningcorporatie en een gemeente, waardoor binnen negen maanden het proces van locatiekeuze tot sleuteluitreiking aan de bewoners doorlopen werd.

Bekijk de beelden van het NOS Journaal hieronder (vanaf 2:46 min.) en lees meer over de verwachte toename in de bouw van tijdelijke flexibele woningen op de website van Aedes, de vereniging van woningcorporaties.

Meer informatie over tijdelijke woonoplossingen vindt u op onze webpagina ‘Barli Base semipermanente woningen’. Heeft u vragen? Neem dan contact op via [email protected] of bel 0413 – 36 67 11.

>>> NOS Journaal (d.d. 18-02-2020)

>>> Vereniging van woningcorporaties, Aedes

>>> Barli Base semipermanente woningen

>>> Barli Base

Share